Toppers van de maand april

Het thema van de maand april was “Industrieel landschap”.


Competitie industrie landschap Ronald van Eenige.jpg
Foto: Ronald van Eenige

JanK_industrie_zw_23-08-14_DSC9070.jpg
Foto: Jan Klijnstra

apr2015HR ind land.jpg
Foto: Helene Roelofs

JanNo_DSF1520.jpg
Foto: Jan Noordermeer

Wendy Industrieel landschap Mijnbouw VS.JPG
foto: Wendy Tetteroo

Voor meer foto’s van de avond zie onder: Fotowerk.
Zie voor bespreking onder: Onderons (voor leden)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie