Photomatix Essentials 4

Photomatix is één van de betere HDR-programma’s op de markt. Photomatix Pro 5 kost circa $ 120,- inclusief een plug-in voor Adobe Photoshop Lightroom met meer geavanceerde Details Enhancer en deghosting opties, miniaturen van eigen presets, batchverwerking, automatische reductie van chromatische aberratie.
Nu is er ook Photomatix Essentials 4 voor slechts $ 49,- in zowel een Windows- als een Mac-editie. Deze versie biedt professionele algoritmen voor deghosting en tone mapping en voldoende opties en presets. Zie www.hdrsoft.com.

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie