Expositie straatfotografie: vier clubs ‘Make it happen!’

Fotokring Leidschendam-Voorburg, Fotoclub Diafragma, de Leidschenveense Fotoclub en Fotoclub Rijswijk presenteren voor het eerst een gezamenlijke expositie over straatfotografie (circa 80 foto’s).

Straatfotografie is fotografie in openbare ruimte.
Het gaat meestal om het juiste moment; die ene fractie van een seconde in het leven van alledag. Het is een kwestie van selectief waarnemen en van zorgen op de goede plek te staan om dat moment van belang te (ont-)vangen, vorm te geven en door te geven.

Make it happen!

7 april t/m 25 mei in MCH Antoniushove
begane grond poliklinieken
op maandag tot en met vrijdag van 8 – 17 uur

Zie ook Bespreking straatfotografie in 4clubsverband

223 Roy_RG_3791v2sepc Foto: Roy Goderie

Wethouder Frank Rozenberg bezocht de expositie op 20 april en keek tijdens de rondleiding met interesse naar de diverse blokjes. Hij complimenteerde de clubs met de expositie.

P1080030c_fFoto: Hans Mulder

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .