Excursie Europoort

Op 11 april 2015 waren we met zes leden op excursie naar het Europoort gebied en de Maasvlakte. Met wisselend weer maar volhoudend hadden we toch een geslaagde dag, hoewel Futureland op zaterdag gesloten is….

P1070491 europoort web Foto: Hans Mulder

apr2015HR-3 uitjeFoto: Helene Roelofs

We bezochten Waalhaven, Heijplaat met het Dokkaffee aan de RDM kade, Petroleumweg Pernis, 2e Maasvlakte, cafe Centraal Oostvoorne om te wachten op de zon en tot slot de ECT terminal aan de Amazonehaven.

De excursie is gekoppeld aan het thema industrieel landschap van april 2015.

Dit bericht werd geplaatst in Excursies en getagd , door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie