Mededelingen

• alleen nog op 20/21 en 27/28 oktober te zien: Expositie Straatfotografie in Huis KInesis. Bianca, Inge en Ger tonen werk van hun workshop van de Fotobond.Adres:Voorstraat 86 2611JT Delft, vrijdag/zaterdag 13-17 uur
  • Fotofestival aan de Maas is in het voorjaar van 2018 in het Nederlands Fotomuseum. Gericht op alle serieuze vrijetijdsfotografen in Nederland.
    10 tot en met 13 mei 2018. Exposities, lezingen en openbare portfoliobesprekingen over
    series.

• Lees ook eens het FIAP nieuws van de Fotobond (pdf)

• Kijk ook eens bij Activiteiten in de omgeving

Kennismaken: Wilt u vrijblijvend een keer kennismaken met onze club stuur dan een berichtje naar info@fotoclubdiafragma.nl. Tot ziens!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsberichten en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .