• 11 aug t/m 28 oktober 2017 Expositie Straatfotografie in Huis KInesis
    Bianca, Inge en Ger
    tonen werk van hun workshop van de Fotobond, onder andere gegeven door Peter Willemse. die ook de expositie organiseert.
    Huis Kinesis Voorstraat 86 2611JT Delft
    (officiële opening 26 augustus om 15.00 uur (datum gewijzigd).
  • Lees ook eens het FIAP nieuws van de Fotobond (pdf)
  • Kijk ook eens bij Activiteiten in de omgeving

Kennismaken: Wilt u vrijblijvend een keer kennismaken met onze club stuur dan een berichtje naar info@fotoclubdiafragma.nl. Tot ziens!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsberichten en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .