Toppers van de maand maart

Het thema van de maand februari was ‘Licht in de hoofdrol’.

JanK_licht in de hoofdrol_zw_09-14_DSC8810.jpg
Foto Jan Klijnstra

Joyce.jpg
Foto Joyce Stok

Ronald van Eenige competitie licht in de hoofdrol.jpg
Foto Ronald van Eenige

JanN_DSCF3119.jpg
Foto Jan Noordermeer

Voor meer foto’s van de avond zie onder: Fotowerk.
Zie voor bespreking onder: Onderons (voor leden)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie