Professional Imaging beurs Nijkerk

Op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 maart is weer de jaarlijkse Professional Imaging beurs in Nijkerk. Een interessante beurs die de moeite van het bezoeken zeker waard is. Naast vele stands worden er namelijk ook gratis workshops gegeven. Hoofdspreker dit jaar is Scott Kelby! Scott is de oprichter van KelbyOne, een online leerschool voor fotografen met honderden cursussen. Daarnaast heeft hij tientallen populaire boeken geschreven over fotografie.

Naast Scott Kelby kun je ook workshops volgen van Frank Doorhof, Terry White, Bert Monroy, Glyn Dewis, Gerhard Nel, Richard Walch, Kirsty Mitchell en Adri de Visser.

Stands. Kijk voor het volledige overzicht hier.

De beurs wordt gehouden in De Loods te Nijkerk (onderdeel van ‘Hart van Holland’). De beurs duurt drie dagen, van zaterdag 28 maart tot en met maandag 30 maart 2015. De beursvloer gaat elke dag open om 9:30 en sluit weer om 17:00 uur.

De toegang tot de Professional Imaging beurs is gratis. Je moet je wel even vooraf registreren zodat je een ticket ontvangt.

Bron: Photofacts

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie