Toppers van de maand februari 2015

Het thema van de maand februari was interieurarchitectuur.

Opvallend waren de vele trappen. Discussie was er over het al of niet aanwezig zijn van mensen op de foto. Stoort het of niet? Is architectuur niet juist betekenisvol door gebruik van mensen? Het is er immers voor mensen. Kijk vooral ook bij de andere ingeleverde foto’s, er is nog meer dan trappen…

PSJintarch_DSC7965-3.jpgPiet Jacobs

LvK interieur.jpgLisette van Kraay

PKO-Wedstrijd-Interieur.jpgPatrick Kooman

JanN_HDR_D6D8209-HK.jpgJan Noordermeer

JanK_Gronmuseum_24-10-14_DSC0125_bewerkt-1.jpgJan Klijnstra

Voor meer foto’s van de avond zie onder Fotowerk.
Zie voor bespreking in Onderons (voor leden)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .