Toppers van de maand februari 2015

Het thema van de maand februari was interieurarchitectuur.

Opvallend waren de vele trappen. Discussie was er over het al of niet aanwezig zijn van mensen op de foto. Stoort het of niet? Is architectuur niet juist betekenisvol door gebruik van mensen? Het is er immers voor mensen. Kijk vooral ook bij de andere ingeleverde foto’s, er is nog meer dan trappen…

PSJintarch_DSC7965-3.jpgPiet Jacobs

LvK interieur.jpgLisette van Kraay

PKO-Wedstrijd-Interieur.jpgPatrick Kooman

JanN_HDR_D6D8209-HK.jpgJan Noordermeer

JanK_Gronmuseum_24-10-14_DSC0125_bewerkt-1.jpgJan Klijnstra

Voor meer foto’s van de avond zie onder Fotowerk.
Zie voor bespreking in Onderons (voor leden)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie