Pixperience 2015

PiXperience is het tweejaarlijkse natuurfotografie event van Birdpix en Nederpix.

Op 7 maart 2015 vindt PiXperience plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Een hele dag inspirerende en praktische lezingen, presentaties en seminars waarbij alle disciplines binnen de naturfotografie aan bod komen.Met onder meer:

Edwin Giesbers –  regenwouden

Jan Vermeer – een budget lens is net zo goed!

Jan van der Greef – de sleutel tot Creativiteit

Loulou Beavers – creatieve close-up en macrofotografie

Zie Pixperience 2015

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma’s. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie