Toppers van de maand jan2015

De maand januari had als thema ‘Culinair’. Een lastig thema, het is niet alleen stilleven, wat al eisen aan compositie en belichting stelt, maar het stelt ook eisen aan de inhoud: behalve dat het eruit moet zien “om op te eten”, moet het ook nog esthetisch kloppen.
De hoogst gewaardeerde foto’s waren :


JanK_culinair_10-01-14_DSC1184.jpgJan Klijnstra
Ger culinair IMG_6996.jpgGer ter Horst
Frits de Vreugd Januari Wedstrijd.jpgFrits de Vreugd
Culinair competitie Ronald van Eenige.jpgRonald van Eenige
bvs culinair 1.jpgBianca van Soest

 Voor alle foto’s van de avond zie onder Fotowerk / Avonden 2014-2015

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie