Expositie Vlietland in Leidsenhage

Fotoclub Diafragma exposeert ‘Vlietland, verrassend veelzijdig’ in Leidsenhage

Fotoclub Diafragma presenteert een fotoserie van 2x 11 foto’s over het watersport- recreatie- en natuurgebied Vlietland. Deze expositie kwam tot stand in samenwerking met Vlietland B.V. en winkelcentrum Leidsenhage. In een leegstaand winkelpand op de hoek van Kamperfoelie/Weigelia tegenover Tong Fong City zijn de etalages ingericht als expositieruimte. Dit idee van Bart Dohé is onder zijn leiding en dankzij zijn volledige inzet verwezenlijkt.

Vlietland poster presentatieposter

De opening werd verricht op zaterdag 31 januari om 11 uur. Het tweede deel op 28 februari in aanwezigheid van wethouder Frank Rozenberg.

Meer fotowerk van de club over Vlietland is te zien op de website van Vlietland.
Vlietland Flyer A5 pdf download
Winkelcentrum Leidsenhage nieuws

Foto’s: Patrick Kooman (klik voor vergroting)
De expo is te zien tot eind maart. Eind februari worden de foto’s omgewisseld.
Daarna is de bedoeling om de foto’s ook elders in de omgeving te tonen.

Warme dag in maart 2014 in Vlietland

Warme dag in maart 2014 in Vlietland – Foto: Hans Mulder

Het tweede deel werd geopend op 28 februari in aanwezigheid van wethouder Frank Rozenberg. Bij de opening van het eerste deel kon hij namelijk niet aanwezig zijn. Hij sprak van een bijzonder initiatief met een geslaagde combinatie waarbij zowel Vlietland, fotoclub Diafragma als winkelcentrum Leidsenhage gebaat zijn.

De fotoclub liet de wethouder een foto uitkiezen en hij selecteerde de foto van Richard Grauf, die bij de fotoclub hiermee bij de clubcompetitie op het thema Vlietland in de top scoorde en toevallig ook aanwezig was. Ook Bart Carpentier Alting van Vlietland en Jos Zuijdwijk van Leidsenhage waren erbij.

de wethouder kiest zijn favoriete foto ( foto: Jan Klijnstra)

vlnr Hans Mulder, Richard Grauf met partner en Frank Rozenberg (foto: Jan Klijnstra)

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities en getagd , door Hans Mulder . Bookmark de permalink .