Museon Wildlife Photo Community

Op zondag 8 februari 2015 staat natuurfotografie van het publiek centraal in het Museon in Den Haag. Een vakkundig panel onderwerpt ingezonden natuurfoto’s aan een kritisch oordeel en bespreekt deze in de Museon Wildlife Photo Community. Het is voor iedereen mogelijk hierbij aanwezig te zijn, meedoen is dus niet noodzakelijk. Natuurfotograaf en prijswinnaar Jan van der Greef is jurylid en maakt na de pauze het publiek deelgenoot van zijn werk.

Het is nog mogelijk tot 1 februari 2015 fotowerk in te sturen, kijk voor de voorwaarden op www.museon.nl. Reserveren: 070-3381423 of 070-3381407 of wpy@museon.nl. Aanvang programma 13.00 uur.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie