Toppers van de maand 11/2014

De maand november had als thema ‘Ogen’.
De hoogst gewaardeerde foto’s waren :

corry-wedstrijd-oog.jpgCorry Grootendorst

novRdVwedstrijd.jpgRuud de Vreugd

oog1457bvs.jpgBianca van Soest

IM_3128_bew_wedstrijd.jpgInge van der Meer

JanK_ogen_30-10-14_DSC0262.jpgJan Klijnstra

Voor alle foto’s van de avond zie onder Fotowerk – Avonden 2014-2015

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie