50e Wildlife Photographer of the Year in Museon

Expositie met 100 van ‘s werelds beste natuurfoto’s  in verlichte showcases
Vanaf 21 november 2014 tot en met 8 maart 2015 in het Museon in Den Haag

Winnaars : Michael Nichols en Carlos Pérez Naval (Young)

Er zijn dit jubileumjaar vier Nederlandse fotografen in de tentoonstelling te zien. Jasper Doest presteerde het onwaarschijnlijke: tijdens de afgelopen twee wedstrijdedities viel hij al in de prijzen; dit jaar werd hij finalist in de categorie Black and White met The elegant crowd, een schitterend beeld van een neergestreken zwerm jufferkraanvogels in India. Met de fascinerende foto Touché, van een zwaardkolibrie, werd Jan van der Greef finalist in de categorie Birds. Paul Klaver won met het indrukwekkende Winter endings* de TimeLapse categorie, nieuw in de tentoonstelling**. Marsel van Oosten werd winnaar in de nieuwe categorie People’s Choice met Facebook update, een komische foto waarbij een Japanse makaak een net buitgemaakte Iphone bestudeert…

Wildlife Photographer in Museon
Gallery online
*Time-lapse-beelden uit ‘De-nieuwe-wildernis’ van Paul Klaver
**Timelapse Winter-endings

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie