Toppers van de maand 10/2014

De maand oktober had als thema ‘Waterwerken’.
De hoogst gewaardeerde foto’s waren :

Ronald van Eenige competitie oktober waterwerken.jpgRonald van Eenige – Stuwcomplex Hagestein

RGR Waterwerken 2014.jpgRichard Grauf – Stuwcomplex Hagestein

PJwaterw_DSC7434.jpgPiet Jacobs – Watermolen Haaksbergen

JanK_Stevinsluizen_25-09-14_DSC9132.jpgJan Klijnstra – Stevinsluizen Den Oever

Voor alle foto’s van de avond zie onder Fotowerk – Avonden 2014-2015

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma’s. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie