Internationaal Fotofestival Leiden

Vanaf zaterdag 11 oktober t/m zaterdag 8 november a.s. in Leiden.
Behalve een openluchttentoonstelling heeft een groot aantal fotografen een expositie in een galerie, winkel of restaurant, waarlangs een wandelroute is samengesteld.
Voor meer informatie zie: www.internationalphotofestivalleiden.com

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie