FKL expo in Fotograficamuseum Leidschendam

Fotokring Leidschendam-Voorburg exposeert van 13 september 2014 tot medio 2015 in het Fotograficamuseum in Leidschendam. De geschiedenis van de fotocamera wordt verzorgd door het Fotografica museum Zuid Holland. Alle leden worden van harte uitgenodigd voor de opening van deze tentoonstelling. De opening wordt op zaterdag 13 september 2014 om 15.00 uur verricht door de burgemeester van Leidschendam. Het adres is Veurse Achterweg 26, Leidschendam.

Met vriendelijke groet,

Fred Bruin
Secretaris Fotokring Leidschendam-Voorburg

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie