Fotoweek 2014 ‘Kijk! Mijn geluk’ en fotofestival

Thema van de Fotoweek 2014 (12 t/m 21 september) is “Kijk! Mijn geluk”.

De Fotobond wil in deze week een expositie houden bij de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam). De Fotobond organiseerde daartoe een online wedstrijd.

De winnende foto’s worden geëxposeerd op het Fotofestival aan de Maas van 18 tot 21 september in LP2 naast het Fotomuseum in Rotterdam.  Met geldig Fotobond Lidmaatschappas: gratis toegang, fotomuseum €4,50

Fotoweek is een initiatief van het Nederlands Fotomuseum en Foam. Neem een kijkje op www.defotoweek.nl of mail naar info@defotoweek.nl. Zie ook www.fotobond.nl

en dan is er ook nog het volgende:

Oproep insturen gelukskiekjes

De Fotograaf des Vaderlands wil het publiek graag bij zijn serie betrekken en roept op om foto’s van geluksmomenten in te sturen ter bewerking. U kunt de foto’s sturen naar kijkmijngeluk@defotoweek.nl.

Zie http://www.defotoweek.nl/fotograaf-des-vaderlands.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie