Fotowedstrijd LAFV ‘Geluk’

De Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) organiseerde deze zomer een fotowedstrijd met als thema ‘Geluk’ . Een expositie van de 200 ingezonden foto’s is op 14 september om 16.30 uur geopend door Koen Hauser, Leids beeldend kunstenaar en fotograaf des Vaderlands 2014.Tot 10 oktober te zien in de Raamsteeg 2a (Natuurhistorisch  museum). Na afloop wordt ook een publiekswinnaar bekend gemaakt waarvoor bezoekers ter plekke en via Facebook hun stem uit kunnen brengen.

Met deze wedstrijd neemt de LAFV deel aan de landelijke Fotoweek (12-21 september), die als thema ‘Kijk mijn geluk’ heeft. Daarnaast sluiten we aan bij de Leidse Geluksroute (20-21 september) zie http://steden.geluksroute.nu/leiden. In deze periode zullen we ook andere activiteiten, zoals workshops Licht en Beweging en Creatief kijken en een fotomarathon organiseren, waarbij deelnemers een middag in de stad fotograferen aan de hand van een reeks opdrachten.

De LAFV is een enthousiaste club amateurfotografen met hart voor de stad. Meer informatie is te vinden op www.lafv.nl . Informatie: Ben Tangena (071-5174395) en Cynthia van der Brugge (06-19550510).

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie