Holland International Image Circuit in Delft

za 22 maart in Filmhuis Lumen, Doelenplein 5, 2611 BP Delft
Toegang gratis
Projectie van van een selectie van winnende beelden ingezonden van de 9Image Salon Delft, die iedere twee jaar plaatsvindt. Er hebben deze keer bijna 1200 deelnemers ingeschreven met een kleine 12000 beelden uit 60 landen, verdeeld over drie secties, open color, open monochrome en travel. Vijftig juryleden waren twee dagen bezig…
en de beelden zijn zeker de moeite waard.
Programma:
11 uur zaal open
11.30 welkom
serie vrij onderwerp kleur
opening door wethouder van cultuur Delft
– pauze –
prijsuitreiking
serie vrij onderwerp monochrome en de sectie reisfotografie.
12.45 uur einde

Gert Wildering
Penningmeester FC’59 Delft, Vicepresident Holland International Image Circuit

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie