Fotofestival Epe 17 mei 2014

Liesbeth van Asselt van Stapfoto organiseert op 17 mei van 9.30-17.00 uur voor de derde keer het succesvolle Fotofestival Epe, ditmaal in Kasteel de Cannenburch in Vaassen. Het programma biedt veel nieuwe workshops ten opzichte van eerdere jaren, waaronder door Kenneth Verburg over landschapsfotografie.

De prijs van een ticket bedraagt € 29,95, dit is inclusief toegang tot het Kasteel de Cannenburgh waar het fotofestival plaatsvindt en deelname aan 2 workshops.

Een greep uit het aanbod: portret-, straat-, bruids-, sport-, product-, kinder-, landschaps- en flitsfotografie. De creatievelingen kunnen zich uitleven in workshops over het fotograferen met de iPhone, lightpainting, high speed fotografie, het maken van bolpanorama’s, het werken met drones of met de lensbaby. Ook onderwerpen als beautyretouche, het bespreken van foto’s en over hoe je als fotograaf een winstgevend bedrijf opzet komen aan de orde.

Lees het volledige artikel “Fotofestival Epe 2014″

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma’s. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie