Foto van de Maand voor leden Fotobond

Op de homepage van website van de Fotobond staat iedere maand de Foto van de Maand
welke door leden wordt geleverd. De redactie van de website bepaald iedere maand een
thema en kiest uit alle ingestuurde beelden de Foto van de Maand die op de homepagina
wordt geplaatst. Staat jouw foto er straks?
Stuur je foto naar: maandfoto@fotobond.nl
Met daarbij vermeld:
¨  je naam;
¨  je bondsnummer;
¨  titel van de foto;
¨  opslaan als jpg, 72  dpi, max. 3 MB.
Per persoon is het mogelijk slechts 1 foto per maand te sturen. Bij deelname en
het insturen van je foto geef je Fotobond rechten om de foto te publiceren op de
homepage van de Fotobond. De niet gebruikte beelden worden verwijderd.
Inleverdatum uiterlijk  de laatste donderdag van iedere maand.
Kijk voor het maandthema voor de Foto van de Maand op www.fotobond.nl

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving door Hans Mulder . Bookmark de permalink .