Zwemfotografie

Op 1 december 2013 waagden vier leden zich aan het fotograferen van een zwemwedstrijd  in De Fluit (Verenigings Zwemcompetitie in districtsklasse: vijfkamp). Joyce, Corry, Jan K en Hans, al of niet met flitser in de weer (niet tijdens de start en de laatste slag in de baan!), probeerden de snelle zwemmers in een matig verlicht zwembad vast te leggen. Dat viel nog lang niet mee! We waren dan wel voorbereid door wat tips, na wat research*, maar toch was je steeds te vroeg of net te laat. En met een burst kan je flitser het niet bijhouden of moet je bij een hoge iso genoegen nemen met extra ruis…. Er zal nog wel wat nabewerkt moeten worden. We zijn benieuwd naar de resultaten, die ook voor AZL interessant kunnen zijn, bijvoorbeeld voor op hun website, zoals ook eerder  met AZL was afgesproken. Het wordt dan wel geen documentaire, maar een serie zwemfoto’s.

(later meer)
*Voor de research zie onder Kennis
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief en getagd , door Hans Mulder . Bookmark de permalink .