Lichtveldcamera Lytro

‘Beauty is in the hand of the beholder’
De revolutionaire Lytro lichtveldcamera is nu te koop. Hiermee kun je achteraf scherpstellen.
Zodra de foto is gemaakt en gedeeld op websites, blogs of andere social media kan de ontvanger op dezelfde manier ‘spelen’ met de scherpte in de foto als de fotograaf op smartphones, tablets en computers zonder dat aanvullende software noodzakelijk is. Het is dus aan de kijker wat ‘belangrijk’ is in een foto, de voor- of de achtergrond!
 

  • Klik: kies het focuspunt
  • Dubbelklik: zoom in/uit en focus als je beweegt
  • Klik en sleep: startbeeld
Meer of ga naar dit duidelijke voorbeeld.
 
 
 
Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.