Expositie “Water in de gemeente”


In deze expositie staat het water symbool voor de verbinding tussen de samengevoegde gemeenten Leidschendam en Voorburg. Water verbindt en bindt.
Zoveel mooie natuur in en rond onze gemeente vraagt om aandacht en gezamenlijke beleving.
Zie ook het Waterplan (2007-2015) van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Kijk om je heen!

Bezoekers mogen stemmen en commentaar leveren

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities en getagd ,, door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.