Fotoweek (nieuw vanaf 2013)

Nederlands Fotomuseum & Foam brengen Fotoweek

In een nieuw initiatief, de jaarlijkse fotoweek, zal Nederland in het teken staan van de fotografie, met een ‘Avond van de Fotografie’, tentoonstellingen en een selectie van de ‘Fotografen des Vaderlands’.
Het Nederlands Fotomuseum en Foam willen met dit project de kracht van de fotografie laten zien, het publiek ermee in aanraking brengen en er actief bij betrekken. Zij kregen van de BankGiro Loterij 450.000 euro voor het project Kijk! Fotoweek.
Het thema van de eerste Fotoweek is ‘Kijk! Mijn familie’. In de week van de Fotografie vanaf 27 september zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd rondom dit thema waaraan iedereen kan deelnemen. Te denken valt aan een avond van de fotografie, tentoonstellingen, een fotoweekgeschenk etc…
Voor meer informatie:
Foam
Nederlands Fotomuseum-Fotoweek
www.defotoweek.nl

(bericht in eerdere versie gepubliceerd op 8 maart 2012)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.