Museon Wildlife Photo Community

Op de zondagen 10 maart en 28 april 2013 organiseert het Museon in Den Haag traditiegetrouw bijeenkomsten waar natuurfotografie door het publiek centraal staat. Fotografieliefhebbers kunnen hun eigen natuurfoto’s aan het kritisch oordeel van een vakkundig panel onderwerpen. Natuurfotografen Peter Muller, Eric Bergmeester en Hoofd Communicatie en Producties van het Museon Maarten Okkersen, bespreken de door het publiek ingezonden foto’s. Vervolgens kiest het panel hier de beste 4 foto’s uit. Dit jaar wordt het panel naast Muller, Bergmeester en Okkersen aangevuld met Marijn Heuts (10 maart) en Theo Bosboom (28 april) die bovendien na de pauze het publiek hun werk tonen.

Per deelnemer mogen er maximaal twee foto’s worden ingestuurd. Na voorselectie door het Museon worden 50 foto’s besproken door Peter Muller, Maarten Okkersen en Eric Bergmeester in samenspraak met de gastfotografen. Zij kiezen uit deze inzendingen een prijswinnaar, die voor een jaar de titel ‘Museon Wildlife Photo Community Winner’ krijgt.

Voor de bijeenkomst van 10 maart a.s. is het nog mogelijk tot 4 maart 2013 fotowerk in te sturen, voor de bijeenkomst van 28 april kan worden ingezonden tot 22 april 2013.

Aanvang: 14.00 uur.

Toegang: losse kaarten € 14,00, Twee zondagen € 26,00. Leden van de Vereniging van Vrienden van Museon & Omniversum betalen respectievelijk € 6,75 en € 12,25. In dit bedrag is behalve toegang tot de tentoonstelling Wildlife Photographer of the Year, ook koffie of thee in de pauze inbegrepen.

Reserveren: 070-3381423 of 070-3381383 of wpy@museon.nl

Zie voor meer info over fotografen en deelname de Museon website.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .