Excursie Jenevermuseum Schiedam

Op 24 februari 2013 bezochten we het jenevermuseum in Schiedam met 8 leden. Slechts enkelen waagden hun camera nog even in de continu neerdwarrelende natte sneeuw voor het verder verkennen van de nabije omgeving. We vermaakten ons prima met alle details die in het museum te fotograferen zijn. Onder de klanken van het drinkgelag deden we ons ‘werk’ en later mengden we ons nog in het vrolijk zingende gezelschap voor een drankje. We ontdekten dat de zolder leeg stond, uitnodigend wachtend op een volgende expositie…..

Foto: Hans Mulder

Tijdens het drinkgelag: de proeverij met natuurlijk de Old Schiedam.

Foto: Hans Mulder

Dit bericht werd geplaatst in Excursies door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.