Diafragma aanwezig bij cultuurborrel januari 2013

Ook bij de eerste cultuurborrel van 2013 was de fotoclub vertegenwoordigd.

Gedurende de bijeenkomst werd er aandacht gevraag om beter en meer op cultuurgebied samen te werken. Opvallend was dat veel raadsleden aanwezig waren.

Hier zijn weer de nodige contacten gelegd, waaruit activiteiten kunnen voortkomen.

(foto: Ap de Heus)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief,Publiciteit en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.