Diafragma fotografeert theaterfestival

De club had tijdens de cultuurborrel in mei in Voorburg al aangeboden hiervan foto’s te willen maken. Daar had Stichting Trias wel interesse in. De foto’s zijn bedoeld voor gebruik in de pers, door de deelnemende organisaties en de Stichting Trias.

Zo fotografeerden zeven leden van de club (Ruud, Frits, Jan, Roy, Patrick, Corry en Hans) op diverse dagen van de week onder meer optredens in de Herenstraat, de flashdub De Poederdot (in de kerk van Voorburg en op straat), de KorenCup in Stompwijk, cabaret in theater De Tobbe met Farbod Moghaddam en Angelique Schipper, en de theatertour vanaf de molen De Salamander met tijdens de verbindende boottocht met de Hadrianus over de Vliet het toneelstuk Op volle zee door Theatergroep Voorburg, optredens in de molen (Charles Boissevain), dans in de Schuitejager met D-Licious en Golden Girls en in de kringloopwinkel Het Goed rock met The Wildcard Dukes en improvisatietoneel door de Tegenpartij.

foto’s van het festival staan online op: http://www.flickr.com/photos/triaskunstencentrum/sets/72157631933969234/

Zo waren we weer verbindend maatschappelijk betrokken actief.
Eerder hebben we ons ook ingezet voor het project Kinderen met een missie.

Zie ook http://www.stichting-trias.nl en facebook.com/theaterfestivallv

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief,Publiciteit door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.