Competitie november: Stilleven

Het maandthema Stilleven wasvoor de meeste leden een behoorlijke uitdaging. Er viel dus veel te leren maar ook te waarderen in de ingeleverde foto’s.

Een stilleven is een artistieke compositie (schilderij, tekening, foto) van roerloze of levenloze voorwerpen, die met zorg zijn belicht. (bron: Wikipedia)

Er is behoorlijk geëxperimenteerd met belichting en compositie en natuurlijk is er te discussiëren over de definitie, we hebben ondertussen het moderne stilleven ontdekt…

De competitiefoto’s:

De scores:

1e           7,4          Foto 2          Astrid Beckers
2e           7,3          Foto 9          Ruud de Vreugd
3e           7,3          Foto 11         Ronald van Eenige
4e           6,7          Foto 5          Jan Klijnstra
5e           6,4          Foto 7          Frits de Vreugd
6e           6,1          Foto 4          Inge van der Meer
7e           5,5          Foto 8          Roy Goderie
8e           5,4          Foto 1          Hans Mulder
9e           5,3          Foto 6          Hilbert van Essen
10e         5,2          Foto 12        Bart Dohé
11e         4,9          Foto 10        Janette Rothwell
12e         4,6          Foto 3          Corry Grootendorst

Voor de bespreking zie OnderOns (voor leden)

Extra foto’s

Dit bericht werd geplaatst in Avonden 2012-2013 en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .