Stilleven

Op de expositie Stillevenfotografie in het beroemde Haagse Pulchri is werk van vier LAFV-fotografen te zien: Henk Aschman, Pinny Baruch, Pauline Seijffert en Liesbeth Mulder. De expositie is samengesteld uit een selectie van werk dat werd gemaakt door de deelnemers aan de workshops Fotografie Bloemstilleven en is te zien tot en met 16 september 2012.

Pinny Baruch

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.