Open Monumentendag & Wiki loves Monuments 2012

Fotografeer een rijksmonument, en win een Eee Pad Transformer of Rondvlucht!

Wiki Loves Monuments is de fotowedstrijd van Wikipedia rond monumenten. Het doel is om zoveel mogelijk foto’s van monumenten vrij beschikbaar op Wikipedia te krijgen.
De wedstrijd duurt de hele maand september.
Neem een kijkje op de wedstrijdpagina voor meer informatie over de regels en prijzen, en lees hoe Al 1.000 foto’s geüpload voor Wiki Loves Monuments. Wereldwijd zijn al bijna 45.000 foto’s ingestuurd. Per dag komen er duizenden bij. Zin om alvast eens foto’s te bekijken? Kijk dan hier

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.