Fotoclub Diafragma Expositie “Dichtbij”

Van 15 oktober tot en met 8 december exposeren we in De Schakel onder het plein van winkelcentrum Leidsenhage. We tonen werk van leden met als thema ‘Dichtbij – er is meer te zien als je maar goed kijkt’. Het zijn voornamelijk natuur-macrofoto’s.
De expositie is een vervolg op de eindwedstrijd van het afgelopen seizoen.Zie de poster voor de volledige aankondiging.(Klik op een van de onderstaande plaatjes om de afbeeldingen volledig te zien.)

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .