Fotoclub Diafragma Expositie “Dichtbij”

Van 15 oktober tot en met 8 december exposeren we in De Schakel onder het plein van winkelcentrum Leidsenhage. We tonen werk van leden met als thema ‘Dichtbij – er is meer te zien als je maar goed kijkt’. Het zijn voornamelijk natuur-macrofoto’s.
De expositie is een vervolg op de eindwedstrijd van het afgelopen seizoen.Zie de poster voor de volledige aankondiging.(Klik op een van de onderstaande plaatjes om de afbeeldingen volledig te zien.)

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie