Studenten KABK tentoonstelling NU

‘Fotografie als medium is aan het veranderen. De toekomst is onzeker. Vragen over de rol van de fotograaf en het effect van   beeld in de huidige, door beelden overspoelde, maatschappij, hebben er voor gezorgd dat fotografen hun eigen vak zijn gaan herevalueren. Verschillende   grote exposities zijn al op poten gezet om de ontwikkelingen in de fotografie te duiden. Regelmatig worden er debatten georganiseerd waar fotografen uit   verschillende disciplines samen komen om te bespreken hoe het verder moet.   Een helder antwoord op die vraag is hier niet uit voort gekomen. Ook wij pretenderen niet het antwoord te hebben. Wij zijn enkel een product van deze tijd, een   nieuwe lichting fotografen die, bewust van de veranderingen en problemen van nu, het werkveld betreden.’ 

Aldus de vierdejaars studenten fotografie van de   Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag die de   eindexamen-expositie ‘NU’ organiseren. Hier tonen zij hun werk voor het eerst   aan de buitenwereldBron: http://www.fotoexpositie.nl/exposities/kabk_2012.html

NU

30 juni 2012 – 7 juli   2012

KABK
Prinsessegracht 4
2514 AN Den Haag

070-3154777
post@kabk.nl www.kabk.nl

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.