Foto’s wedstrijd Stichting Mooi Voorburg in bibliotheek Voorburg

Van 2 juli tot en met eind augustus zijn de beste inzendingen te zien van de fotowedstrijd van de Stichting Mooi Voorburg “Wat is er MOOI in Mooi Voorburg en wat kan nog MOOIER” in de bibliotheek in Voorburg.

De jury, waarin Piet Jacobs en Hans Mulder zaten, selecteerden 19 uit 91 foto’s en daaruit 3 winnaars. Het juryrapport is bij de tentoonstelling aanwezig.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.