Uitwisseling met fotoclub LFC

Op 17 april bezochten we met 6 leden de Leidschenveense fotoclub.

Na een introductie op onze club door Hans toonden we 130 foto’s van de afgelopen (bijna) twee seizoenen met toelichting. De indruk was dat dit goed in de smaak viel; er werden ook diverse vragen gesteld over gebruikte technieken.

We kregen na afloop een cd mee vol met foto’s ter gelegenheid van hun jubileum 2004-2009. Hierdoor verkrijgen we al vast een indruk van hun werk, voordat zij in het najaar een tegenbezoek brengen aan Diafragma. Verder werken we natuurlijk samen in ons drieclubsverband met FKL. Binnenkort overleggen we weer over de mogelijkheden voor samenwerking in het kader van de programmering voor volgend seizoen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .