FC’59 Delft exposeert over Cuba

Cuba: Havana en Trinidad, een impressie

Betty Nicolai, Rudy Rader, Roel de Oude, Theo van der Heijdt (allen lid van FC’59 Delft) en Kees Baak exposeren van 20 april t/m 10 juli 2012 foto’s welke gemaakt zijn tijdens een gezamenlijke fototocht naar de steden Havana en Trinidad op Cuba in september 2011.

Deze gevorderde vrijetijdsfotografen zijn teruggekomen met een schat aan prachtig fotomateriaal waarbij de mens het hoofdthema is. Dit heeft geresulteerd in een foto-expositie genaamd “Cuba: Havana en Trinidad, een impressie”.

HuisKinesis, Huis voor de fotografie Voorstraat 84-86 te Delft.
De expositie is gratis toegankelijk en is van 20 april t/m 10 juli 2012.
Openingstijden op vrijdag en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.