Diafragma leden in jury fotowedstrijd Mooi Voorburg

De Stichting Mooi Voorburg schreef een fotowedstrijd uit “Wat is er MOOI in Mooi Voorburg en wat kan nog MOOIER”. Op 14 april 2012 was de prijsuitreiking bij de oude pomp in de Herenstraat. Daarna werd de pomp weer in gebruik gesteld als start van het nieuwe seizoen van de stichting.

De jury, waarin Piet Jacobs en Hans Mulder zaten, selecteerden 19 uit 91 foto’s en daaruit 3 winnaars. Gelet werd op de boodschap in de foto vanwege het thema en de fotografische kwaliteit. Ap de Heus won de eerste prijs met zijn foto Pootjebaden. De tweede en derde prijs waren voor Anne Nieke van Vliet en Henny de Kievit.Van Ap de Heus zaten nog meer foto’s ín de selectie. De foto’s waren afgedrukt te bezichtigen in de tent.

Van 2 juli tot en met eind augustus zijn de beste inzendingen van de fotowedstrijd van de Stichting Mooi Voorburg te bewonderen in de bibliotheek in Voorburg.Het juryrapport is bij de tentoonstelling aanwezig.

Zie de website van Mooi Voorburg voor de fotoselectie en het juryrapport.
Zie ook Voorburg Insite en de videoreportage op TV Midvliet

Foto’s: Hans Mulder (klik op de foto’s voor groter formaat)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief,Publiciteit door Hans Mulder . Bookmark de permalink .