Excursie duingebied Berkheide Wassenaar

Op zondag 25 maart 2012 trokken 10 leden erop uit om de duinen in beeld te vangen. Startpunt was hotel Duinoord en we namen het laarzenpad. In de ochtend was het nog grijs en koud, na de koffiepauze onderweg was het stralend blauw en warmer. Dat geeft dus twee totaal andere lichtomstandigheden en dus ook verschillende foto’s. Jammer dat de helft na het middaguur al moest afhaken wegens andere bezigheden. De een ging voor ‘wortels’, de ander voor landschap, macro (korstmos) of vogels (ruigpootbuizerds) of andere dieren (Inge wist een vos op de foto te zetten; Schotse Hooglanders hebben we evenwel niet gezien) of voor een foto van de actieve leden…

Corry GrootendorstLuud_Heck-extra-0001.jpgLuud_Heck-extra-0002.jpgLuud_Heck-extra-0003.jpgLuud_Heck-extra-0004.jpgLuud_Heck-extra-0006.jpg

Door al dat fotograferen hebben we de Atlantikwall niet eens meer bereikt. Voor een volgende keer.

Ieder doet zijn eigen ding- foto:  Hans Mulder
Dit bericht werd geplaatst in Excursies en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.