Over foto’s gesproken

De fotobond heeft een boek laten maken over fotobespreking. Het is tevens een leerboek voor het onderkennen en benoemen van elementen in foto’s. Het biedt houvast voor zowel bespreking als het maken van foto’s.

Over foto’s gesproken, Hans Brongers en Simon Ophof, soft cover, 22 x 27,5 cm, 157 pagina’s, 88 foto’s (kleur en zw-w) kost € 19,– inclusief verzendkosten, over te maken op rekeningnummer 239664 t.n.v. Fotobond, Eindhoven onder vermelding van ‘boek fotobespreken’ en je LIDNUMMER van de Fotobond (zie pasje of het blad IN BEELD). Het boek wordt dan binnen ca. 14 dagen toegestuurd.

link fotobond

Zie ook de recensie op www.fotofilosofen.nl

Dit bericht werd geplaatst in Boeken en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.