Samenwerking clubs

Met de Leidschenveense fotoclub en Fotokring Leidschendam-Voorburg is onlangs afgesproken meer samen te werken. Hieruit zijn inmmiddels al een groot aantal concrete afspraken gevolgd voor het aantrekken van sprekers, of het houden van een excursie. Daarbij zullen ruimte en middelen zonodig gezamenlijk worden ingezet. Op deze manier zijn er meer activiteiten mogelijk en is ook de opkomst bij sprekers hoger.
Over de mogelijkheden voor samenwerking bij exposities wordt nog nagedacht.

Directe aanleiding was het opstellen van het programma bij LFC en FLV. Eerder werd al eens een spreker gedeeld. Fotoclub Diafragma kent wel een ander ritme want de andere clubs hebben een seizoen per kalenderjaar. De volgende bijeenkomst zal daarom in mei zijn.

Verder worden ook de mogelijkheden voor samenwerking in het verband van de Fotobond met de regio-afdeling zuidholland-noord (afdeling elf) benut.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief,Publiciteit door Hans Mulder . Bookmark de permalink .