Fotoclub Diafragma onderschrijft Cultuurmanifest

Fotoclub Diafragma onderschrijft het Cultuurmanifest van de culturele instellingen in Leidschendam-Voorburg.
In een reactie gaven wij de organisatoren aan:

Het is van belang dat we laten weten cultuur belangrijk te vinden voor de samenleving in onze gemeente.

Het gaat inderdaad om keuze en maatschappelijke verantwoordelijkheid die verder strekt dan de wettelijke taak.
Juist daarbij is transparantie, dialoog en overleg van belang. Vanuit het besef dat we samen meer kunnen bereiken.
Graag te vertalen in concrete perspectieven, doelen en activiteiten.

Het manifest is donderdag 24 november 2011 tijdens een cultuurborrel overhandigd aan de wethouder van cultuur van de gemeente, de heer Van Ostaijen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief,Publiciteit en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .