Nieuw seizoen: welkom

Wilt u beter leren fotograferen? Meer halen uit uw camera? De kneepjes leren? Toch uzelf blijven met uw eigen stijl? Wordt dan lid van Fotoclub Diafragma. Al sinds 1999 een levendige, actieve club waar ieder zichzelf mag zijn, en waar we samen leren ons in de fotografie beter uit te drukken Samen kun je meer leren zien.

September start het nieuwe programma dat loopt tm juni.
Zie ook onze agenda op de website www.fotoclubdiafragma.nl. Onze vaste avonden, 1 á 2 keer per maand, zijn op dinsdag maar we doen meer.
Workshops en excursies. We bespreken elkaars (digitale) foto’s maar
nodigen ook sprekers uit. Ook exposeren we en hebben we een eindwedstrijd met
afgedrukte foto’s. We benutten de technische mogelijkheden van de digitale
fotografie, maar letten ook vooral op hoe we kijken en met ons onderwerp
omgaan.
We werken samen met de Leidschenveense fotoclub en Fotokring Leidschendam-Voorburg waarmee we onder meer lezingen door externe sprekers organiseren.
Onze gezellige clubruimte is in zwembad De Fluit.
De club is aangesloten bij de Fotobond.
De contributie bedraagt 60 euro per seizoen.
Wilt u eens komen kijken? Dat kan als u zich vooraf even aanmeldt.

Stuur een mail naar info@fotoclubdiafragma.nl.

Soortgelijke publicatie verscheen in deweekkrant sep 2011

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief,Publiciteit door Hans Mulder . Bookmark de permalink .